Culinaire Wandelingen

Met meer dan vijftien jaar ervaring laat Culinaire Wandelingen je aan de hand van culinaire trektochten, op maat uitgewerkte evenementen of met pittige thema’s de stad op een ongekende manier ontdekken. Een leuke gids prikkelt je geschiedkundige interesse en natuurlijk worden de smaakpapillen verwent.
Nieuwe website in aanbouw!

Nieuw bij Culinaire Wandelingen

Culinaire Wandelingen gaat naar Brugge

Brugge, het kleine Venetië van het Noorden met verborgen culinaire tradities. Laat je onderdompelen in de historische glorie en de culinaire rijkdom.

Maak het team in je wakker

Kies voor deze ontspannende workshop waarbij ervaren coaches je team nog hechter en efficiënter maken. Medewerkers die zich gemotiveerd voelen om hun persoonlijke talenten te gebruiken, halen veel meer voldoening uit hun job én werken beter samen.

Ludieke zoektocht

Test je kennis over de Sinjorenstad. Via 12 vragen en opdrachten ontdek je algauw wie zijn of haar stad echt goed kent. Perfect om alleen of samen met vrienden, familie aan deel te nemen.

Mode & Lifestyle wandeling

Laat je onderdompelen in deze fascinerende en inspirerende wandeling rond mode en lifestyle in Antwerpen. Naast de verwennerij van geuren en kleuren worden ook je smaakpapillen gestreeld met luxe proeverijen en een heerlijke lunch.

Meer info?

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info over deze of één van onze talrijke andere culinaire wandelingen.